Windows Mobile Device Center

Windows Mobile Device Center е програма за синхронизиране, представляваща заместник на Active Sync, създадена от Microsoft. Проектирана е да синхронизира различно съдържание, включително музика, видео, контакти, събития от календара и други файлове. Синхронизацията се извършва между устройства с Windows Mobile и операционната система Microsoft Windows.

Характеристики

Докато вградените драйвери на Windows Vista предлагат свързване на устройства с Windows Mobile чрез Windows Explorer, Windows Mobile Device Center предлага начин за потребителите да интегрират техните данни в няколко Windows приложения.

Основният драйвер на Windows Vista предлага преглед на устройството, копиране на файлове и синхронизация с Windows Media Player. За пълна функционалност, включващи задачи за синхронизиране, данни от календара, контакти, e-mail и т.н. трябва да се изтегли Windows Mobile Device Center, който предоставя допълнителни драйвери. Синхронизации на Windows Mail, Windows Calendar, Windows Contacts, Outlook Express, както и на други версии на Outlook преди Outlook 2003 не се поддържат. Когато устройство с Windows Mobile е свързано, Mobile Device Center панелът се показва и предоставя опции за управлението на данните и настройките на устройството.

Синхронизацията може да се извърши чрез Bluetooth, USB и сериен порт. Въпреки това синхронизирането чрез сериен порт не е активирано по подразбиране и потребителят трябва да използва регистъра, за да го активира.

Windows Mobile Device Center може да синхронизира следните неща:

Беше ли полезна тази статия?

Оцени я!

Среден рейтинг / 5. Брой гласове:

Ако намираш статията за полезна...

Последвай ни в социалните мрежи!

Съжаляваме, че тази статия не ти беше полезна!

Помогни ни да променим това!